Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться змагання кавоварів

На каву до Львова збирається вся Україна, тому невипадково, що саме тут проводиться найбільша кавова подія - LVIV COFFEE FESTIVAL. Цього року фестиваль ювілейний, десятий, і символічно, що він відбудеться у Львові, на головній вулиці міста – проспекті Свободи 22 – 25 вересня 2016 року, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У рамках  Lviv Coffee Festival  вже вдруге відбудеться Kulchytsky Coffee Cup - це серія чемпіонатів, які об’єднують кращих баріста України. Зокрема будуть проведені чемпіонати з альтернативного каптестингу - чемпіонат з “кавової” пам'яті, чемпіонат баріста (класика), II чемпіонат України з помелу кави. Реєстрація на чемпіонати вже відкрита, тож кожного, хто впевнений у своїх «кавових» силах, організатори запрошують до участі.

«Ми горді, що у рамках  Lviv Coffee Festival започатковано Kulchytsky Coffee Cup – Кубок Кульчицького.  І дуже знаково, що ці чемпіонати проходять саме у Львові. Ми очікуємо на професіоналів кавової справи, які будуть експериментувати, творити, вдосконалюватися, адже кава розкривається тільки тим, хто віддає їй багато часу і праці, вивчає її, надихається нею», - розповів директор Lviv Coffee Festival  Андрій Сидор.

Уперше у рамках Kulchytsky Coffee Cup відбудеться Український командний кавовий чемпіонат – веселі кавові квести протягом трьох днів фестивалю. Усі учасники, які виявлять бажання взяти участь в Українському командному кавовому чемпіонаті, діляться на команди. Регламент кожного наступного завдання надається за годину до початку змагань. Тімбілдінг, обмін досвідом, підвищення креативності та тільки позитивні емоції — це Український командний кавовий чемпіонат.

Також протягом чотирьох днів фестивалю відбудуться: КаваEXPO - презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії; Кавовий ярмарок, де кав’ярні та кавові бренди облаштують міні-версії своїх закладів просто неба та презентують все найкраще; Кавова велоМИЛЯ, яка об’єднає  велофанів та кавоманів, які проїдуть старовинними вулицями міста; тур кав’ярнями Львова, у рамках якого оберуть  найкращу кав’ярню міста Лева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ