Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові підсумували роботу Західного регіонального управління

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України підсумували оперативно-службову діяльність за минулий рік та визначили основні завдання на 2019, - інформують у прес-службі управління.

Участь у Колегії взяли заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Артур Пімєнов, начальник Західного регіонального управління генерал-майор Володимир Єгоров, керівництво п’ятьох прикордонних загонів та Кінологічного навчального центру. 

З оперативно-службової діяльності на західному кордоні прикордонники фіксують зростання спроб незаконного перетину державного кордону нелегальними мігрантами та контрабандної діяльності. 
Так за минулий рік, прикордонниками підрозділів регіонального управління затримано 872 нелегальних мігрантів, що майже на 20 відсотків більше, ніж за 2017 рік та понад 10 організаторів каналів незаконної міграції. Також вдалося зупинити переміщення через держрубіж більш ніж 3,6 млн. пачок сигарет, виявлено 416 одиниць зброї та майже 90 кілограм наркотичних речовин. Крім того, прикордонники активно протидіють торгівлі людьми, за минулий рік вдалося попередити вивезенню за кордон з метою сексуальної експлуатації 10 громадянок України. 

Також, на Колегії зазначено, що із завданнями, які були поставлені на 2018 рік в Західному регіональному управлінні в цілому справилися. Щодо основних напрямків діяльності на 2019 рік Колегією визначено забезпечення стабільної обстановки на західному кордоні, посилення боротьби із протиправними елементами, забезпечення розвитку взаємодії із прикордонною охороною сусідніх країн та подальшого впровадження проекту ʺНове обличчя кордонуʺ. 

Наприкінці заходу відбулося нагородження волонтерів, громадських активістів та кращих охоронців кордону . ​

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ