Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулась колективна толока з нагод Всесвітнього дня прибирання

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
Львівщина долучилася до масштабної міжнародної ініціативи – Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який відбувся у суботу. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Акція об’єднала учасників із 211 країн світу. Під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» жителі нашої області активно долучилися до заходів, що спрямовані на очищення навколишнього середовища та виховання культури чистоти. 

Організацію заходу забезпечив львівський осередок «Let’s do it, Ukraine», завдяки якому акція відбулась з урахуванням усіх безпекових моментів.

«Завдяки таким заходам українці ще раз показують світу, що ми нація, яка дбає про свою землю, що ми не тільки захищаємо її від ворога, але й робимо все, щоб вона залишалася чистою та екологічно безпечною», - зауважила т.в.о. директорки департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Колективна толока у Львові пройшла успішно – сотні волонтерів та активістів зібралися на центральній локації для прибирання. Найактивнішими учасниками були учнівська молодь, представники громадських організацій та небайдужі жителі міста, які допомагали зробити Львів чистішим і привабливішим.

Також до акції з прибирання долучилися Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, природоохоронні установи Львівської області, зокрема, національні природні парки Бойківщина, Королівські Бескиди, Північне Поділля, Сколівські Бескиди та Яворівський; регіональні ландшафтні парки Верхньодністровські Бескиди, Надсянський, Равське Розточчя та Стільське Горбогір’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ