Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначили річницю Українського товариства сліпих

З нагоди 83-ї річниці створення Українського товариства сліпих, відбулись урочисті святкування в міському Палаці Культури ім. Гната Хоткевича. У межах святкового концерту учасники виставки, художньої самодіяльності, ветерани та актив організації отримали подарунки. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Метою заходу є інтеграція інвалідів по зору у здорове суспільство, адаптація до умов навколишнього середовища шляхом показу власних здібностей та можливостей на тлі багаторічної історії Українського товариства сліпих», - розповіла голова Львівського обласного та міського осередку УТОСу Любов Кукуруза.

Під час святкування учасникам виставки, художньої самодіяльності, ветеранам та активу організації подарували 60 подарунків. Сума фінансової підтримки з коштів бюджету міста на закупівлю подарунків склала 13 тис. грн.

«Всебічна адаптація людей з особливими потребами в суспільну діяльність є благородною справою, дуже приємно бачити, яка жага до розвитку є у цих людей, вони виступають на різних фестивалях, конкурсах, дарують людям радість. Наше завдання різносторонньо підтримувати цих людей», - зазначив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ