Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулося святкування з нагоди професійного свята працівників стандартизації та метрології

12 жовтня 2018 року в актовому залі ДП «Львівстандартметрологія» відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята працівників стандартизації та метрології і Всесвітнього дня стандартів. Про це повідомили у прес-службі ДП Львівський науково-виробничий центр стандартизації метрології і сертифікації.

Колектив ДП «Львівстандартметрологія» привітав з професійним святом генеральний директор Юрій Гринів, який розповів про результати роботи колективу та побажав добра, миру, міцного здоров’я, професійних здобутків і досягнень на благо розвитку економіки регіону та України в цілому. Крім цього, він передав вітальні слова з професійним святом від Степана Кубіва - Першого віце-прем’єр-міністр України — Міністра економічного розвитку і торгівлі. 

Вітали працівників стандартизації та метрології і висловлювали їм свою подяку: начальник відділу кадрової та організаційної роботи ДП «Львівстандартметрологія» Адріана Печьонкіна, Роман Филипів - директор департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації, голова профспілкового комітету Наталія Євдокимова та голова Обласної ради профспілок машинобудівників та приладобудівників України Ольга Остапенко.

Працівникам стандартизації та метрології було оголошено подяки від Мінекономрозвитку України, вручено почесні відзнаки та грамоти від Львівської обласної державної адміністрації та Обласної ради профспілок Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ