Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

у Львові відбулося засідання комісії з питань житлово-комунального господарства

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної Ради 4 жовтня, постійна комісія з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики під час свого засідання погодила внесення змін до двох обласних програм.

Так, депутати підтримали зміни до Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017 – 2020 роки і до Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

Також комісія погодила оновлений доопрацьований проект Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Львівської області.

Крім того, депутати заслухали і взяли до відома інформацію про стан напрацювань проектів – виготовлення проектно-кошторисної документації (технічних умов) на електрифікацію житлових кварталів забудови для учасників АТО, родинам загиблих та внутрішньо переміщеним особам у населених пунктах на виконання Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017 – 2020 роки (ІІ захід).

Комісія вирішила заслухати на наступному засіданні питання «Про інформацію Львівської обласної державної адміністрації про виконання Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові на 2017 – 2019 роки та стану поводження з ТПВ в цілому у Львівській області за період з липня 2017 року до жовтня 2018 року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ