Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулись річні звітно-виборчі збори ветеранів

Фото НГУ
Фото НГУ
Фото НГУ
Фото НГУ
1/2
У Львові відбулись звітно-виборчі збори Відділення ветеранів 2 Галицької бригади Львівської секції асоціації ветеранів Нацгвардії. ро це повідоомили 14 червня Гал-інфо у пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України.

Такі збори проходять раз на рік і це гарна нагода не лише обговорити нагальні питання, а й зустрітись та поспілкуватись у старому колі товаришів. Збори відбулись під керівництвом старшого інспектора по роботі з ветеранами відділення по роботі з особовим складом західного оперативно-територіального об’єднання полковника у відставці Ігоря Вітко.

Перед початком зборів ветерани, традиційно, помолились за загиблих героїв на сході країни. Так сталось, що у ці дні якраз своє День народження святкував колишні командир бригади полковник у відставці Вячеслав Третьяков. У цей день його привітали не лише колишні колеги, а й командир бригади полковник Сергій Шуляк та представник з Кабінету Міністрів України.

Під час зборів були обрані нові голова та рада ветеранів. Підполковник запасу Олександр Сосницький замінив на посаді голови ради ветеранів частини полковника запасу Аполлінарія Соколенко. Раду ветеранів обрали у кількості 7 людей. На завершення ветеранів привітав оркестр бригади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ