Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбулись змагання з силового багатоборства

В змаганнях з силового багатоборства на першість Західного територіального управління НГУ прийняло участь 11 команд, передає група інформації і комунікації Західного ТУ

Чотири дні військовослужбовці Національної гвардії боролись за призові місця виконуючи вправи на силу, витривалість та влучність у стрільбі. Багато хто з військовослужбовців брав участь в таких змаганнях вперше.

«Колись я займався боротьбою та важкою атлетикою, - розповідає солдат Віталій Алексіюк, - тому у Навчальному центрі я попав до складу команди з силового багатоборства. Ніколи не подумав, що буде так важко, особливо коли перекидував гумову покришку. Але на кожному етапі змагань підтримували товариші. Напевно тому ми і здобули перемогу. Скажу відверто – ці змагання для справжніх чоловіків».

Окрім силових вправ учасники змагались у воєнізованому кросі зі стрільбою, метанням гранат та подоланням перешкод у складі підрозділу.

Збірна команда військових частин Західного ОТО, до якої увійдуть кращі спортсмени, буде змагатись на першість Національної гвардії України з силового багатоборства в травні місяці у столиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ