Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Війна з Росією

У Львові відбулися змагання нового сезону Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО

У Львові відбулися змагання нового сезону Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО за Кубок Героїв АТО, - регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Вчора, 22 квітня, на стадіоні «Сокіл» урочисто стартував 4-й сезон Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО. Впродовж наступних двох місяців, в межах першого кола змагань, за першість у дивізіоні «Захід» Ліги змагатимуться 10 команд-представниць Львівської, Волинської та Рівненської областей. Основна вимога до гравців – це обов’язкова участь в Антитерористичній операції. Відтак команди укомплектовані не лише діючими військовослужбовцями, а й демобілізованими або звільненими у запас.

Учасник АТО капітан Олександр Копцев – представник команди Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яка вже двічі посідала перше місце у дивізіоні – розповів про те, як разом з товаришами готувався до початку сезону.

– Мої побратими по команді неодноразово виконували бойові завдання за призначенням на Донбасі та били російських окупантів, які вторглися на нашу землю. У нас різні звання та посади, але поєднує нас єдине бажання – перемога. Перемога, насамперед, над ворогам, а також і в спортивних змаганнях. Саме тому ми наполегливо тренувалися, та заздалегідь ретельно обдумували гру. У нас сильні суперники, однак сподіваємося гідно виступити, – зазначив Олександр.

За словами голови Федерації футболу учасників АТО Руслана Руденка, такі змагання, в першу чергу, є органічною складовою програми фізично-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій. Він також зазначив, що у Лізі в 2018 році братимуть участь 59 команд сектору безпеки і оборони та ветеранів війни.

За результатами Чемпіонату 16 кращих команд боротимуться за Кубок Героїв АТО у місті Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ