Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся майстер-клас для військовослужбовців

У Львові для військовослужбовців Національної гвардії України відбувся майстер-клас з питань організації взаємодії із засобами масової інформації, - інформують у прес-службі 58 будинку офіцерів.

Майстер-клас проіели представники Інформаційного агентства Міністерства оборони України, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Захід відбувся в межах дводенного семінару, що відбувся на базі Західного територіального управління НГУ для офіцерів груп військово-цивільного співробітництва Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ.

Спеціальні кореспонденти відділення спеціальних кореспондентів (м.Львів) полковник Володимир Скоростецький та підполковник Вадим Бакай ознайомили присутніх із керівними документами, які регламентують взаємовідносини представників силових структур та журналістів. Поділилися власним досвідом організації роботи під час кризових ситуацій, в районі проведення Операції Об’єднаних сил, здійснення повсякденної діяльності.

– Наш багаж практичного досвіду спілкування з пресою в екстремальних умовах досить значний і різновекторний. Кожен з нас має чимало актуальних прикладів, якими із задоволенням поділилися з колегами з Нацгвардії. Структура, яка зараз формується у цій силовій структурі повинна діяти так само ефективно, як і армійське цивільно-військове співробітництво, – зазначив полковник Володимир Скоростецький.

Натомість начальник прес-служби 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України майор Ігор Бороздюк розповів присутнім про організацію роботи прес-служби під час виконання завдань за призначенням на Донбасі та, безпосередньо, у місці постійної дислокації.

Під час практичної частини заняття учасники майстер-класу поуправлялися у написанні прес-релізу, створенні мультимедійного контенту тощо.

Варто зазначити, що здобуті знання представники СІМІС НГУ незабаром зможуть реалізувати на практиці під час виконання завдань за призначенням безпосередньо у своїх військових частинах та під час ротацій в район проведення ООС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ