Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові відбувся семінар, присвячений вступу України до НАТО

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/6
Сьогодні, 28 березня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся семінар на тему «Україна-НАТО: формула безпеки». Парламентарі, а також представники місцевої влади подискутували зі львівською молоддю щодо необхідності вступу України до Альянсу.

Про це з місця події інформує кореспондентка Гал-інфо.

1/1

Як відомо, на зустрічі були присутніми голова Постійної делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Ірина Фріз, народний депутат України Оксана Юринець, а також голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Крім цього, семінар відвідали студенти та викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та ін.

За словами Ірини Фріз, головна мета семінару – це проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованої на підвищення рівня обізнаності громадян з питань євроатлантичної інтеграції України.

1/1

«В рамках проекту «Україна-Солідарність-НАТО» ми хочемо залучити всі наші можливості для того, щоб максимально інформувати широкі верстви населення України щодо діяльності Північноатлантичного альянсу, фундаментальних засад цієї організації, а також механізмів ухвалення рішень», - зазначила делегат.

Так, присутнім на семінарі студентам, а також представникам трудового колективу Франкового університету продемонстрували відеофільм «Альянс свободи». Окрім того, учасників ознайомили з сутністю кібернетичної безпеки в політиці НАТО, зокрема як Альянс допомагає Україні у сфері кіберзахисту. Додатково, порушили питання юридичних підстав для вводу військового контингенту НАТО та того, чи впливає діяльність організації на економічний розвиток країн-членів тощо.

1/1

Варто додати, що окрім Львова, семінари про діяльність НАТО також відбулись у Тернополі, Харкові, Дніпрі, Одесі та Чернівцях. У планах – Сєверодонецьк, Краматорськ та Запоріжжя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ