Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся шостий фестиваль сім’ї "Міцна родина - сильна Україна"

У неділю, 16 травня, у парку ім. Івана Франка відбувся шостий фестиваль сім’ї "Міцна родина - сильна Україна". Про це повідомили 17 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Захід організували в межах відзначення Міжнародного дня сім’ї під гаслом "Буде сім'я - буде Україна. Міцна родина - сильна Україна".

Свято проводилось на двох локаціях: концертно-розважальна програма біля пам'ятника Івана Франка, науково-практичний семінар на тему: "Сімейна політика в Україні: стан та перспективи" у Патріаршому домі на вул. Хуторівка 35 б.

Мета заходу – привернути увагу держави на нагальну необхідність просімейної політики в Україні, пропагувати українські, традиційні, християнські сімейні цінності та популяризувати здоровий спосіб життя через духовні відносини, сімейні спортивні змагання, творчі дитячі виступи.

У межах заходу відбувся концерт за участю дитячих колективів, святкова молитва, цікаві дитячі забави, спортивні показові змагання, різноманітні майстер-класи, науково-практичний семінар.

Організатори: Комісія УГКЦ у справах родини та мирян, Львівська архидієцезія РКЦ, Львівська єпархія ПЦУ, Церква Євангельських Християн Баптистів "Віфанія", Львівська Архиєпархія УГКЦ, ГО "Українська Молодь Христові". Захід відбувся за підтримки Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ