Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся тренінг для військовослужбовців проекту "Нове обличчя кордону"

У Львові відбувся тренінг для військовослужбовців проекту "Нове обличчя кордону" із виявлення підроблених документів. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
У Львові відбувся тренінг для військовослужбовців проекту "Нове обличчя кордону"

Так, цього тижня представниками відділення забезпечення експертної діяльності органів охорони державного кордону Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби та Західного регіонального управління, на базі відділу прикордонної служби «Львів-аеропорт», було організовано та проведено тренінг з питань захисту паспортних документів та виявлення в них ознак підробок.

До занять залучався інспекторський склад, який пройшов відбір в рамках проекту «Нове обличчя кордону» та планується до безпосереднього виконання обов’язків із перевірки паспортних та інших документів у пунктах пропуску через державний кордон.

Основну увагу на заняттях було приділено практичним питанням щодо виявлення фальсифікованих документів під час здійснення пропускних операцій. Інспектори мали змогу ознайомитися із фальсифікованими документами, які були виявлені у різних категорій осіб під час перетину державного кордон.

Варто зазначити, що систематичне проведення таких тренінгів стає ефективною практичною складовою у системі професійної підготовки інспекторського складу та сприяє формуванню єдиних поглядів на систему захисту сучасних паспортних документів та практичних навичок з виявлення в них ознак підробок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ