Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся відкритий традиційний турнір з кікбоксингу

У приміщенні Львівського спортивного комплексу «Грація» (вул. Щирецька, 36) відбувся відкритий обласний турнір з кікбоксингу (WPKA), який, уже традиційно, проходив в рамках обласного фестивалю «Єдиноборства проти дитячої злочинності та наркоманії».

Учасниками змагань були 150 кращих спортсменів-кікбоксерів національного рівня, вихованців громадських організацій, секцій та відділень спортивних шкіл, які займаються розвитком одноборств. Оскільки турнір мав статус відкритого то окрім представників Львівщини з поміж учасників змагань була чимала кількість представників з інших областей України (Закарпатська, Тернопільська, Чернівецька, Миколаївська, Житомирська, Київська).

 «Вартий уваги той факт, що турнір зайняв щільну позицію в календарних планах більшості обласних федерацій з розвитку контактних видів одноборств, як наслідок з поміж учасників змагань ми зустрічаємо чималу кількість топових бійців національного рівня» - зазначив Денис Ненчук, старший тренер збірної команди Львівської області з кікбоксингу (версія WPKA).

В загальнокомандному заліку Львівська область посіла І місце, Закарпатська – ІІ м., Рівненська – ІІІ м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ