Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили центр неформальної освіти для дорослих

Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
1/4
Сьогодні на базі львівської Медіатеки відкрили Координаційний центр неформальної освіти дорослих, де будуть впроваджувати ще більше безкоштовних освітніх можливостей для мешканців Львівської громади і внутрішніх переселенців.

Про це повідомляють в ЛМР. 

З 2019 року у Львові діє Мережа Центрів Едукації, яка спільно з Інститутом міста та управлінням культури реалізує концепцію навчання впродовж життя на базі міських бібліотек. За 5 років існування було проведено понад 200 безкоштовних курсів для 13000 містян.

Відтепер у реконструйованому приміщенні Центральної муніципальної бібліотеки створено Координаційний центр неформальної освіти дорослих. Це великий крок для розвитку діяльності Мережі та впровадження більше освітніх програм.

Оновлений простір включає лекційну залу, коворкінг, залу для воркшопів, книговидачу та координаційний центр. Тут можна записатися на курси, пройти навчання з проєктного менеджменту чи реалізувати власний курс.

"Створення центру важливе для підтримки членства Львова у мережі міст, що навчаються ЮНЕСКО", - наголосила Вікторія Фургало, керівниця Центрів Едукації.

Реконструкцію профінансували міжнародні донори - DVV International, ПРООН та Польська допомога. Відкриття центру сприятиме неформальній освіті та розвитку різних сфер життя містян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ