Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили Центр розвитку дітей та молоді

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/5
У Львові, на вулиці Польовій, відкрили сучасний Центр розвитку дітей та молоді. Тут близько 300 дітей від 4 до 18 років зможуть безкоштовно отримувати якісні знання та розвивати свій творчий та інтелектуальний потенціал, - повідомили у міській раді Львова.

Важливо, що нову локацію Дитячих клубів Львова та управління молодіжної політики ЛМР створили за грантові кошти, а це понад 230 тисяч доларів.

Створення освітнього центру відбулось завдяки грантовій підтримці Благодійного фонду Ukraine Children’s Action Project, який залучив на реалізацію цього проєкту 8,3 млн грн (231 500 USD). За ці кошти Дитячі клуби Личаківського району провели капітальний ремонт приміщення загальною площею 207 кв. м та прибудинкової території, закупили всі необхідні меблі, комп’ютерну та аудіотехніку.

«Наш благодійний проєкт скерований на допомогу дітям з усього світу, які перебувають в складних життєвих обставинах. І ми дуже раді, що познайомились з Дитячими клубами Львова і спільно з ними створили такий чудовий простір, щоб навіть у час війни діти мали безпечне місце для розваг і навчання водночас. Діти – це майбутнє країни, тому дуже важливо, щоб в них було справжнє наповнене дитинство, тому ми робимо все можливе, щоб їм у цьому допомогти», – зазначив Ірвін Рендлер, доктор медицини, співзасновник Ukraine Children’s Action Project.

Центр розвитку дітей та молоді у своїй діяльності має на меті підтримати дітей та підлітків, які зараз знаходяться у важких сімейних обставинах, або вимушено покинули свою домівку і не мають належних умов для якісного навчання, підготовки до школи чи вищих навчальних закладів. Центр готовий охопити близько 300 дітей віком від 4 до 18 років, тому усіх дітей, які зараз проживають у Львові і потребують допомоги, запрошують на заняття.

Новий дитячий простір створений, щоб надати дітям та молоді можливість отримувати високоякісну освіту та розвивати свій творчий та інтелектуальний потенціал. 

«Сьогодні у Личаківському районі міста ми відкриваємо ще один дитячий клуб. Для нас дуже важливе питання змістовного та корисного дозвілля для дітей Львова та внутрішньо переміщених осіб, тому ми активно працюємо над створенням нових просторів. Нам вдалось залучити підтримку Благодійного фонду Ukraine Children’s Action Project, за що ми дуже вдячні партнерам. Робимо все можливе, щоб ще більше дітей мали безкоштовні можливості розвивати свій потенціал», – наголошує Ростислав Юник, керівник управління молодіжної політики Львова. 

Центр надаватиме допомогу в навчанні та змістовному дозвіллі дітям та підліткам за напрямками:

- українська мова та література;

- історія України;

- математика;

- англійська мова;

- правознавство;

- підготовка до вступу в художні ЗВО (академічний рисунок, композиція);

- академічний рисунок;

- малювання;

- підготовка до школи;

- спортивні гуртки;

- сучасні танці.

Записатись на заняття центру можна за посиланням.

Адреса Центру розвитку дітей та молоді: вул. Польова, 29Б.

Нагадуємо, що всі гуртки Дитячих клубів Львова є безкоштовними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ