Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрився восьмий ресторан McDonald’s

19 грудня відкрив двері новий ресторан McDonald’s у Львові, розташований на одній з основних транспортних магістралей міста на вул. Зелена, 147-А.

Із відкриттям кожного закладу McDonald’s втілює стратегію бути поруч із клієнтами: восьмий ресторан у Львові розташований у Сихівському районі міста, де активно розбудовуються житлові комплекси та розвивається міська інфраструктура. Від початку відновлення роботи мережі, у місті з’явилися два нових McDonald’s і обидва на Сихові.  

Цей заклад стане гарним місцем, де можна посмакувати запашною ранковою, пообідати з колегами під час перерви або насолодитися улюбленими стравами в компанії друзів чи родини. Неподалік – торгівельний центр і гіпермаркет, офісні центри, автостанція та інші об’єкти, що разом із новим McDonald’s створюють зручний простір для міських жителів. McDonald’s на вул. Зелена став 99-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 80 робочих місць. 

У просторому й одному з найбільших McDonald’s в Україні площею 485 м2 в залі можуть комфортно розміститися 123 гостя, і ще є 144 місця на терасі. У ресторані втілені сучасні цифрові технології, у тому числі встановлені термінали самообслуговування для здійснення замовлення у залі через одну з 10 цифрових площин і модернізовані цифрові дисплеї на МакДрайві. Ресторан та МакДрайв працюватимуть з 07:00 до 22:30,  а доставка через послугу McDelivery – з 07:00 до 22:00. 

Водночас завжди варто зважати на безпекову ситуацію. З турботою про людей, в усіх закладах McDonald's запроваджені розширені правила безпеки. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.  

Дізнатися про графік роботи та перелік усіх ресторанів McDonald’s в Україні можна з офіційних джерел інформації компанії: на сайті McDonald’s в Україні та в мобільному застосунку в AppStore та Google Play. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ