Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкриють нову концертну локацію у саду Вілли Грушевського

Концертом до Дня народження Кузьми Скрябіна у Львові відкриють нову концертну локацію у саду Вілли Грушевського.

До Дня народження легендарного Кузьми Скрябіна, його рідні запрошують 31 серпня о 19.00 на концерт "Шампанські очі". Окрім виступів відомих артистів,  буде організовано збір коштів, аукціон та відкрито "банку". Всі зібрані та частина виручених коштів з продажу квитків передадуть на 45 ОАБР ЗСУ.

Також ця подія стане відкриттям нової концертної локації, а саме мальовничого саду Вілли Грушевського, що розташована за адресою вул. Івана Франка, 154. 

До речі, наступні івенти, за словами організаторів VINIL concert agency, заплановані тут вже у вересні цього року.

Справжньою родзинкою вечора стане інструментальне виконання пісень Скрябіна естрадно-симфонічним оркестром Театру Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада. 

Глядачі також матимуть можливість насолодитися яскравими інтерпретаціями улюблених пісень від зіркових гостей. Зокрема, на сцені виступлять Лесик, Golubenko, Наталка Карпа та інші артисти.

“Не пропустіть цю особливу подію, яка стане справжнім святом музики та пам'яті про неперевершеного Кузьму Скрябіна. Також подія присвячена ще одній важливій людині – мамі Кузьми!” – запрошують організатори VINIL concert agency.

Концерт «Шампанські очі» став вже традиційним та невід’ємним для Львова з 2019 року, коли його вперше організували батьки Кузьми разом з VINIL concert agency.  Цього року він відбудеться вже вчетверте.

31 серпня / 19:00 – Вілла Грушевського (вул.І.Франка, 154)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ