Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють Офіс партнерств та співпраці

Йдеться про впровадження у Львові кращих європейських практик у сфері медицини, економіки, науки, інновацій, зелених технологій. Цей напрямок координуватиме Офіс партнерств та співпраці, який створюють на базі Львівського конференц-бюро.

Ініціативу Львова щодо посилення партнерства з європейськими муніципалітетами підтримала мер міста Гданськ Александра Дулькєвіч, яка водночас очолює робочу групу Єврокомітету регіонів з питань України.

Як повідомили в ЛМР, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий та мер Гданська Александра Дулькєвіч підписали відповідний Меморандум про співпрацю.

Як наголосив міський голова Андрій Садовий, досвід Гданська буде корисний для Львова і у плані підготовки міста до проведення заходів у статусі молодіжної столиці Європи 2025.

«Сьогоднішня угода стосується не тільки майбутнього Львова, а й майбутнього наших українських міст. Адже пані мер є головою робочої групи Європейського комітету регіонів з питань України. І ми вибудовуємо міст співпраці між Україною та Європейським Союзом. І цей міст до ЄС пролягає через Львів та через Гданськ. Також досвід Гданська для нас буде унікальний в плані розбудови молодіжної інфраструктури та проведенні активностей у статусі молодіжної столиці Європи 2025», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Мер   Гданська сподівається, що угода стане кроком до тіснішої співпраці між двома містами та запевнила у підтримці України на шляху до вступу до Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ