Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Центр адопції безпритульних тварин "спишуть" 1,3 млн грн

1/3
На початку травня Львівське комунальне підприємство «Лев» відкриє Центр адопції безпритульних тварин, який забезпечить прилаштування собак та котів.

«Тільки разом ми зможемо зменшити кількість безпритульних тварин на вулицях Львова", - розповіла директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Також на ЛКП "Лев" діє ветеринарна клініка, яка надає послуги не тільки безпритульним тваринам, але й домашнім. Чистота та дезінфекція – це девіз цієї клініки.

"У нашій клініці тварини перебувають 10 днів: перші 5 днів вони проходять обстеження, їх вакцинують, готують до стерилізації; наступні 5 днів – адаптація після операції. У середньому ми проводимо 8 операцій щодня.

Торік через ЛКП "Лев" пройшло 1 238 тварин, 450 з яких ми прилаштували у сім’ї. Цього року вже 275 тварин пройшло через нас, 90 з них – коти, всі інші – собаки. 70 з них ми також прилаштували.

Нині у нас будують нове приміщення, яке і стане Центром адопції безпритульних тварин. На будівництво з бюджету розвитку міста виділено 1,3 млн гривень. Приміщення буде складатись з трьох частин: кімната для тварин; місце для мертвих тварин та безпосередньо сам Центр адопції, де всі охочі зможуть прийти і обрати домашнього улюбленця.

З тваринкою охочий зможе проводити час, гуляти, спілкуватися, таким чином адаптувати її до себе та згодом написати заяву на адопцію (усиновлення). Центр плануємо відкрити наприкінці квітня – на початку травня», – розповіла Оксана Кошак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ