Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відновили продаж карток ЛеоКарт через кіоски “Інтерпрес”

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», придбати ЛеоКарт «для всіх» вже можна у 40 брендованих кіосках “Інтерпрес” та через активні термінали EasyPay.

Детальніше про місце розташування пунктів продажу повідомляють в ЛМР. 

«Попри хакерські атаки, докладаємо максимальних зусиль, аби всі охочі могли зручно придбати загальну ЛеоКарт і валідувати свої поїздки у громадському транспорті Львова за найнижчою ціною – 13 грн/поїздка.

Наразі картку “для всіх” можна придбати:

-   через 40 брендованих кіосків “Інтерпрес”. При купівлі підготуйте 70 грн готівкою – вартість транспортної картки 60 грн та одразу закладений депозит у розмірі 10 грн.

- через активні термінали EasyPay, що не під'єднані до мережі інтернет через сервіс “Київстар”. Вартість транспортної картки складає 60 грн та ще 10 грн – депозитні кошти. 

Після купівлі ЛеоКарт – необхідно поповнити транспортну картку. Це можна зробити через активні термінали EasyPay та онлайн – через мобільний застосунок і веб-сайт EasyPay.

Якщо користуватися загальною ЛеоКарт без поповнення – ви зможете завалідувати лише одну поїздку за рахунок депозитних коштів. При спробі здійснити ще одну валідацію – утвориться від’ємний баланс, вона буде заблокованою та не буде відновленою до появи мережі "Київстар". Тож наполегливо рекомендуємо поповнювати картку на суму, не меншу вартості однієї поїздки», - пояснюють у ЛКП «Львівавтодор».

Інструкції, як поповнити ЛеоКарт – за посиланням.

Нагадаємо, у зв’язку із масштабним збоєм у роботі мобільного оператора “Київстар”, сьогодні у Львові виникли тимчасові труднощі під час оплати банківською карткою у громадському транспорті міста. Також це вплинуло і на процес купівлі та активації загальних ЛеоКарт - у першій половині дня їх можна було придбати лише у 19 термінах  EasyPay.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ