Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначили провідного консультанта Офісу підтримки родин військових підполковника Павла Проховника

Сьогодні, 1 лютого, начальник Львівської ОВА Максим Козицький нагородив годинником від голови обласної державної адміністрації підполковника Проховника Павла Миколайовича.

Провідний консультант Офісу підтримки родин військових Павло Проховник надавав професійні консультації та роз’яснення, допомогу у складанні та поданні документів, а також допомагав вирішити конкретні питання військовослужбовців та членів ïxніх сімей, повідомляють в ЛОДА.

«Зараз дуже важливо по-особливому підтримувати сім’ї наших військовослужбовців, адже це рідні тих, хто зробив найсміливіший вчинок заради майбутнього нашої держави – пішов боронити її за зброєю у руках. Тому величне дякую вам, пане Павле, за професіоналізм та людяність, які ви вкладаєте у вирішення питань сімей наших оборонців. Дякую за відкритість. Дякую за вашу титанічну роботу в Офісі підтримки родин військових, а також у Західному регіональному центрі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими», – зазначив очільник Львівщини Максим Козицький. 

Нагадаємо, Офіс підтримки родин військових відкрили у Львові з ініціативи Львівської ОВА. Він функціонує вже 1 рік та 8 місяців. В Офісі безкоштовно надають консультації сім’ям наших захисників та захисниць. Працює він на вулиці Коперника, 17. Контактний номер: 068 260 68 15. Усі наші воїни, ветерани, їхні сім’ї, а також близькі тих, хто загинув чи в полоні, можуть звернутися по допомогу у цей офіс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ