Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові військовим, що на реабілітації провели безкоштовну екскурсію містом

В межах нового соціально-культурного проєкту «Місто лікує», який нещодавно запустили у Львові, провели три безкоштовні екскурсії містом для військовослужбовців, які проходять лікування чи реабілітацію у медичних закладах нашого міста.

Перша екскурсія відбулась 31 січня і до неї долучились 5 військовослужбовців, інформують у міськраді. Дві наступні прогулянки відбулись у лютому: 6 лютого для 9 військовослужбовців екскурсію провела екскурсовод Наталія Зубик, а 7 лютого 11 військових знайомила з містом екскурсовод Ольга Лідовська.

Загалом в межах трьох проведених екскурсій проєкту «Місто лікує» захисники відвідали різні культурні пам’ятки, церкви, пам’ятники та інші історичні місця Львова. Серед них: площі Ринок і Коліївщини, церква Андрія та Вірменський собор, «Простір Синагог», Меморіал Героїв Небесної Сотні, будинок Левинського та Оперний театр, підземелля Гарнізонного храму, тощо.

Нагадаємо, що проєкт «Місто лікує» триватиме весь рік та доповнюватиметься не лише екскурсіями Львовом, а й відвідуванням різних музеїв, театрів, закладів. Всі події будуть адаптовані відповідно до запитів військових, які перебувають на лікуванні чи реабілітації в медичних закладах Львова.

Реалізовує проєкт Львівський туристичний офіс спільно з управлінням охорони здоров'я та управлінням культури Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ