Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові вкотре відгримів “Андріївський unplugged”

Учора, 13 грудня, у Львові в студії радіо “Львівська хвиля” відбувся грандіозний “Андріївський unplugged”. На щорічний концерт в прямому ефірі приїхали Ivan NAVI, гурт “Антитіла”, Zlata Ognevich, Павло Табаков, Lvivdanceclub, Тарас Гаврик та Андріана.

Цього року unplugged проходив по особливому. Чи не вперше всі охочі могли не лише почути, а ще й побачити всі залаштунки «Андріївського концерту», адже пряма трансляція зі студії була в фейсбуці та ютубі “Львівської хвилі”.

"Це вже 17 по рахунку Андріївський анплагдт і через карантинну ситуацію він проходить у нас на студії. Оскільки немає змоги запросити глядачів, ми повернулись скажемо так до старого формату, коли це все на студії і дуже атмосферно. 

Цього разу нашими хіт-лайнерами стала Злата Огневіч та Іван Наві. Коли проєкт тільки розпочинався, то зазвичай були присутні локальні артисти Західної України, але з часом це свято ставало більш популярним, радіо “Львівська хвиля” ставала популярнішою, і зараз участь в концерті беруть зірки відомі на всю Україну”, - розповів генеральний директор ТРК “Львівська хвиля” Юрій Хом’як.

Генеральний директор ТРК “Львівська хвиля” Юрій Хом’як.

Відкрив традиційний Андріївський концерт Ivan NAVI з піснею “Такі молоді”, а також наживо презентував й нову прем’єру, яку він записав з Тіною Кароль “Ангели все знають”. Артист взяв участь в вечорницях вже втретє.  

“Кілька років мене запрошують на Андріївський анплагд і я долучаюсь, адже це вже як традиція: святкування Андрія з хорошою компанією. Тут збираються хороші друзі, яких ти в будній день не зустрінеш, та ще й стараємось підняти настрій всіх слухачам, а цього разу ще й глядачам”, - розповів Ivan NAVI.

Також артист розповів й про свій майбутній мініальбом, який вміщатиме 4 пісні.  

“На початку лютого плануємо випускати мініальбом, одна з пісень під назвою “На одинці” вже звучала в ефірі. Насправді не можу дочекатися, щоб презентувати його, адже пісню “Холодна ніч” випустили давніше, тепер був дует з Тіною, тому хочеться вже свої пісні презентувати людям. Буквально вчора дописували ще одну пісню, тому незабаром можна буде послухати на всіх музичних платформах”, - поділився співак.  

Нагадаємо, в далекому 1999 році “Львівська хвиля” вперше готувала свій Андріївський анплагд. Як розповів виконавчий директор радіо Влодко Лучишин, тоді вони вже дружили з багатьма артистами і вирішили зробити такий собі атмосферний вечір. Свято вирішили зробити на Андрія, адже ця ніша була пустою на відміну від різдвяних концертів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ