Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові влаштують масштабну «вареникову» акцію для бійців АТО

У четвер, 3 листопада, у Львові відбудеться уже традиційна акція «Вареник», коли львівські газдині готуватимуть улюблену страву українців для бійців АТО, що зараз перебувають на сході повідомила «Народна Самооборона» Львівщини.

Як повідомляють організатори, цього разу акція матиме неабиякі масштаби, адже вареники захисникам ліпитимуть одразу у трьох місцях: у Львівському фізико-математичному ліцеї (вул. Караджича, 29) з 15:00, у приміщенні СЗШ № 67 (вул. Сяйво, 18) – з 14:00, та у «Кав'ярні»  (вул. Брюховицька,162), де господині стануть до стільниць з 10:00.

«Мета «Операції "Вареник» – подарувати тепло та смак домашньої кухні кожному солдату, аби вони відчули близькість рідного дому та вдячність від українських господинь за захист землі», – каже координатор акції Оксана Медвідь.

Охочі долучитися до акції, допомогти продуктами (борошно, картопля, смалець тощо) за детальною інформацією можуть звертатися за номером – 096 520 52 87.

Додамо,  у п’ятницю, 4 листопада, ГФ «Народна Самооборона» Львівщини передаватиме на схід уже 26-й караван  із допомогою.

Завантаження відбудеться в мікрорайоні Рясне, вул. Шевченка, 350, біля Центру забезпечення військових, збір о 10:00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ