Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові внаслідок пожежі в квартирі ледь не загинув власник, майже 50 сусідів евакуювали

Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вул. Під Голоском, 17 сьогодні вранці.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» 2 січня о 05:43. 

До місця виклику виїхали чергові відділення м. Львова, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області, передає ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежних підрозділів з вікна квартири вже вибивалось полум’я, а сходовий майданчик був заповнений токсичними продуктами горіння. Паралельно рятувальники приступили до проведення робіт з порятунку мешканців будинку, які самостійно не могли вийти із задимлених помешкань та  розпочали роботу з ліквідації займання.

На сходовому майданчику на 4 поверсі, коло палаючої квартири, вогнеборці виявили, власника 1957 року народження, який був при свідомості, але не міг самостійно рухатись. Вогнеборці вивели чоловіка на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, потерпілого в стані середнього ступеня важкості госпіталізували в лікарню Святого Луки. За інформацією медиків, чоловік отримав опіки голови, шиї, обох кистей рук І-ІІ ступеня.

Водночас за допомогою рятувальних пристроїв вогнеборці вивели з квартир з 5 по 9 поверх 31 особу, з них 5 дітей, та кота. Також з нижніх поверхів було евакуйовано 15 осіб.

О 06:21 пожежу локалізовано та о 06:36 ліквідовано в складі 5-х ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 17 кв.м, вікно, пошкоджено стіни та стелю на площі 100 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 35 осіб особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини та причина виникнення пожежі встановлюється.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ