Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові вночі п'яний водій Mercedes E 250 вчинив ДТП та втік з місця події

У Львові вночі 23 лютого п'яний водій Mercedes E 250 вчинив ДТП та втік з місця події. Аварія сталась без потерпілих, однак за участю чотирьох автомобілів. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Винуватець ДТП, який вдарив ВАЗ 2109, втік з місця події на автомобілі Mercedes E 250.

ВАЗ 2109 від удару зачепив два припарковані авто - Ford Focus та BMW 3-series 318. Через годину автомобіль, який спричинив ДТП знайшли у приватному навстіж відчиненому гаражі. На автомобілі були характерні пошкодження після ДТП.

Патрульні встановили власника автомобіля та його місце проживання. Чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Перевірка на стан алкогольного сп‘яніння водія показала – 2,2 проміле. На чоловіка складено протокол за статтею 122-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.( Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди ), за ст. 124 КУпАП Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів…, також протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного).

Окрім, того на водія винесено постанову за ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ