Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові волонтери та військові отримали відзнаки Міністерства оборони

Сьогодні у Львівській міській раді відзнаками Міністерства оборони України нагородили волонтерів та військових – з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України. Серед відзначених волонтерів – учень-третьокласник однієї з львівських шкіл.
Фото - ЛМР

Зокрема, за свідому громадянську позицію, активну волонтерську діяльність на благо держави відзнаку - нагрудний знак «Знак пошани» - отримали: Наталія Шелестак – співзасновниця БО «Центр волонтерства та захисту», депутатка Львівської міської ради, Юлія Стефанюк – керівниця місії «World Central Kitchen» в Україні, та Денис Ринський – координатор волонтерського штабу на Головному залізничному вокзалі Львова.

Медаллю «За сприяння Збройним Силам України» нагородили Сергія Канюку – волонтера, керівника БФ «Там, де живе надія»; Андрія Салюка – громадського діяча, керівника БО «Львівський лицар», та Меланію-Марію Подоляк – громадську діячку, волонтерку, координаторку БО «Благодійний фонд Сергія Притули» у Львові.

Учня 3 класу Ліцею №51 ім.І.Франка Юрія Напору відзначили грамотою Міністерства оборони України.

«Сьогодні маємо честь відзначити волонтерів, які чи не найбільше долучалися, долучаються і будуть долучатися до допомоги Збройним Силам та українцям, які цього потребують. Львів дійсно показав унікальний приклад. До речі, місто  претендує на статус волонтерської столиці Європи. Церемонія визначення відбудеться в Гданську за декілька днів.

Особлива подяка Міністру оборони, що він підтримав наше подання і сьогодні ми маємо честь виконати офіційну процедуру нагородження», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також відзнаки отримали і військові. Так, за особистий патріотизм, захист територіальної цілісності і суверенітету держави відзнаками - нагрудним знаком «Знак пошани» нагородили:  Антона Петрівського,  Василя Галамая, Максима Кошельника,  Тараса Подібку (посмертно) та Євгенія Парвасюка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ