Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вперше пройде велофорум "Lviv Bike Expo"

З 27 по 29 вересня у виставковому центрі Південний-ЕКСПО вперше проходитиме Lviv Bike Expo Forum - масштабний захід, що об'єднає виробників та дистриб'юторів велосипедів, а також поціновувачів велоспорту з України, Польщі, Чехії та Італії.

У Львові вперше пройде велофорум "Lviv Bike Expo". Фото: Гал-інфо

Про це сьогодні, 26 вересня, під час брифінгу повідомила голова комісії фінансів та планування бюджету ЛМР Вікторія Довжик, передає кореспондентка Гал-інфо.

За її словами, на форумі можна буде не лише оглянути, випробувати та замовити найсвіжіші новинки української та світової велоіндустрії, але й навчитися правильному догляду за своїм велосипедом та подискутувати на велотематику. 

У Львові вперше пройде велофорум "Lviv Bike Expo". Фото: Гал-інфо

"Ми, як місто, нарешті доросли до такої великої та знакової для велокультури події як Lviv Bike Expo Forum. Думаю, і львів'яни, і гості міста помітили, як розвиток велоінфраструктури змінив обличчя Львова. Після зими, коли всі сміливо пересідають на велосипеди, особливо помітно наскільки багато у нас поціновувачів велокультури. Прагнемо підтримувати цей рух і заохочувати все більше львів'ян обирати екологічно чистий транспорт, а такі події повинні нам у цьому допомогти", - наголосила чиновниця ЛМР.

Як відомо, на Lviv Bike Expo Forum буде представлено велосипеди українських, європейських та світових брендів, вітчизняні електровелосипеди, велокомпоненти і аксесуари, а також український молодіжний одяг. Окрім виставки, в межах форуму також відбудеться осінній велозаїзд, перегони на тандемах, велозабави для дітей, конкурси з безпечного водіння велосипеда тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ