Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вперше відбудеться ярмарок соціальних підприємств

У неділю, 15 жовтня, на площі Музейній, поблизу Домініканського собору, вперше у Львові відбудеться ярмарок соціальних підприємств.

Понад десять соціальних підприємств Львівської міської тергромади матимуть нагоду представити львів’янам та гостям міста свою продукцію. Познайомитись з соціальним бізнесом Львова на ярмарку запрошують усіх охочих.

На першому ярмарку соціальних підприємств буде одяг, чай, вироби ручної роботи: різні брошки, прикраси, ляльки, малюнки та пазли. Від шкільних соцпідприємств будуть вітражі та мікрозелень. Діти з ментальними порушеннями продаватимуть печиво власного виробництва.

«Ярмарок організовує перший в Україні Західноукраїнський кластер соціальних підприємств. Такий ярмарок відбудеться вперше. Він покликаний масштабувати соціальне підприємництво у Львівській міській територіальній громаді та спонукати людей відкривати соціальні підприємства», – розповіла Анна Чуба, заступниця керівника Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради.

На ярмарку буде представлена продукція:

-   Фонд Горіховий дім;

-   Горіховий дім/Walnut House;

-   Трав'яні чаї "Майстерня мрії";

-   Соціальна Майстерня WoodLuck;

-   Золоті Роки;

-   ВОНА хаб. Львів;

-   Соціальне Ательє "Butterfly";

-   Благодійний фонд "Butterfly";

-   Майстерня печива _ Солодкі Мрії;

-   Ukrainian Puzzles.

А також два шкільних соціальних підприємства:

-   Greenlab - мікрозелень з любов'ю;

-   Ліцей №8.

Також на ярмарку будуть жінки, якими опікуються «ВОНА хаб» та фонд «Горіховий дім». Вони представлятимуть продукцію власного виробництва.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ