Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанували пам'ять жертв Чорнобильської трагедії

Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
1/4
У храмі Пресвятої Євхаристії вшанували пам'ять жертв Чорнобильської трагедії. Про це повідомили 10 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

У п’ятницю, 9 жовтня, у храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор) благодійна організація ʺФундація-ʺАндрейʺ спільно з Львівською обласною організацією ʺСоюз Чорнобиль Україниʺ реалізували проєкт ʺВечір пам’яті жертв Чорнобильської трагедіїʺ, який мав на меті привернути увагу до проблем Чорнобильської катастрофи, мешканців міста Чорнобиль та наслідків у сьогоденні, а також зосередити увагу громадянського суспільства на проблемах екології та нуклеарної проблематики.

У заході взяли учать представники Львівської обласної організації ʺСоюз Чорнобиль Україниʺ, священослужителі, діячі культури та мистецтва. А також мистецьку програму виконала Заслужена академічна капела України ʺТрембітаʺ, диригент - Володимир Вівчарик.

Захід реалізовано за фінансової підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації в межах конкурсу проєктів для інститутів громадянського суспільства у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ