Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові встановлюватимуть модульні садочки для дітей

За ініціативи фракції "Європейська Солідарність" у Львові встановлюватимуть модульні садочки для дітей.

Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали Програму встановлення модульних комунальних закладів дошкільної освіти (садків) для дітей Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Це важливе рішення для нашого наймолодшого покоління - каже ініціаторка ідеї, депутатка фракції "Європейська Солідарність" Олена Пелех.

"Програма встановлення модульних комунальних закладів дошкільної освіти (садків) для дітей Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки - це внесок у розвиток нашого міста. За допомогою цієї ідеї ми зможемо забезпечити достатньою кількістю місць усіх дітей у закладах дошкільної освіти (садках), тим самим покращимо їхній рівень соціальних навичок та сприятимемо їхньому психологічному розвитку", - прокоментувала Олена Пелех.

За словами депутатки, за допомогою Програми також буде здійснено допомогу працюючим сімʼям. 

"Відсутність місць для діток у садках провокує негативний вплив на сімейне життя, це ускладнює можливість батьків знайти роботу чи продовжувати якісно навчання. Також реаліція Програми збільшить кількість нових робочих місць. Віримо, що скоро діти зможуть відвідувати садки в мирний час. Та дякуємо Захисникам та Захисницям за можливість працювати в сьогоднішніх реаліях. Все буде Україна!", - додала Пелех.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ