Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові втретє провели церемонію нагородження активної молоді

Фото: Андрій Пашковський
Фото: Андрій Пашковський
Фото: Андрій Пашковський
Фото: Андрій Пашковський
1/2
У Міжнародний день молоді у Львові втретє провели церемонію нагородження «СМІЛИВІ». Нагороди отримали 15 молодих людей: військові, ветерани та цивільні. Мета церемонії – подяка молоді, яка, незважаючи ні на що, змінює країну та себе на краще. Про це повідомляє ЛМР.

«Дорогі військові, ветерани, волонтери, активні молоді люди. Перш за все, я вітаю вас із Днем молоді. Ви ті, хто творить зміни і майбутнє, де б ви не знаходились. Дуже чітко я це усвідомлюю, коли спілкують з іноземними делегаціями. Вони часто не розуміють, як в часі війни ми не лише продовжуємо свою діяльність, а й активно розвиваємо місто, країну. В них би все закрилось і нічого не працювало, а нас важкі часи навпаки спонукають рухатись.

Нещодавно обдумуючи це все, я зрозумів рецепт такого успіху – якщо ти більшість часу займаєшся поточною роботою, але частину часу резервуєш для прогнозування майбутнього, складаєш плани, мрієш, то ти отримуєш енергію і сили для того, щоб якісно робити поточну роботу. Я помічаю це в таких людях як ви, і це надихає. Дякую кожному з вас, мрійте і дійте», – сказав під час нагородження Андрій Садовий, міський голова Львова.

Цьогоріч нагородження пройшло під гаслом: «Ти або на фронті, або для фронту!». А кандидатів/ток обирали у таких категоріях: військові, ветерани, цивільні (тут і волонтери і лікарі). Загалом нагороди отримали 15 молодих людей від 14 до 35 років. Відбір номінантів військових та ветеранів здійснювався лише експертами з кола військових та ветеранів відповідно, а за номінантів-цивільних відбулось загальне відкрите голосування в соцмережах (результати можна переглянути на сайті). 

Перелік нагороджених у категорії військові:

  1. Грицьків Ростислав, 27 років
  2. Семигіновський Андрій, 24 роки
  3. Ковтун Максим, 26 років
  4. Затварніцький Андрій, 35 років
  5. Холявка Роман, 30 років

Перелік нагороджених у категорії ветерани:

  1. Салій Марʼян (Жнець), 31 рік
  2. Івахів Вадим (Якір), 25 років
  3. Осовський Валентин, 32 роки
  4. Сидор Андрій, 32 роки
  5. Шваб Євгеній, 29 років

Перелік нагороджених у категорії цивільні:

  1. Дмитришин Артур, 23 роки
  2. Команда Благодійного фонду "1991"
  3. Перший приватний молодіжний вертеп
  4. Грицевич Юліан, 32 роки
  5. Климчишин Ярина, 27 років

Нагадаємо, що нагородження молоді «СМІЛИВІ» було започатковано у 2022 році до Міжнародного дня молоді, 12 серпня.

Церемонія нагородження молоді «СМІЛИВІ» реалізується Львівською міською радою, мережею молодіжних просторів ТВОРИ! та Відділом молодіжної політики Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ