Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові викрили розкрадання бюджетних коштів

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області та слідчі Франківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених для ремонту одного із львівських шляхопроводів. Про це інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області

Загальна сума заподіяних збитків – майже 145 000 гривень.

Під час аналізу затверджених актів виконаних робіт, які проводила підрядна організація на підставі укладеного договору, правоохоронці встановили, що в документи внесено неправдиві відомості щодо використання спеціальної техніки. Це призвело до завищення вартості цих робіт на суму 144,9 тисяч гривень, чим було заподіяно збитки територіальній громаді міста Львова на зазначену суму.  

Керівнику фірми-підрядника повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.  

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до п’яти років  з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Досудове розслідування триває.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ