Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові вимагають заборонити концерти українських співаків, які виступають в Росії

31 березня під час засідання сесії Львівської міської ради депутат від фракції УКРОП Іван Гринда звернувся до міського голови Львова з вимогою заборонити у Львові концертну діяльності українських співаків, музикантів, які здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, приймають участь у різних інших розважальних заходах на території країни-агресора Російської Федерації під час російсько-української війни.

У такий спосіб депутати цієї фракції підтримали ініціативу ГО «Економічний бойкотний рух».

Депутати вважають не припустимим те, що в умовах українсько-російської війни частина українського шоу-бізнесу зайняла відверто проросійську позицію.

«Вони беруть активну участь у відзначенні російських імперських дат, пропагують російський імперський світогляд та сприяють русифікації українського інформаційного простору. Заробляти гроші в країні, що веде війну проти українського народу, розважати громадян та військових держави, котра окупувала частину українських територій, котра вбиває українців, є неприпустимо. Така аморальна позиція представників шоу-бізнесу провокує справедливе обурення серед українських громадян. Адже шоу-бізнес – це професія, що активно впливає на формування суспільної свідомості населення, визначає цінності та уподобання. В результаті проведення таких заходів та виступів є ризик виникнення заворушень, актів громадського спротиву, фізичного насильства та порушення громадського порядку»,- сказано у заяві.

Відповідно депутати вимагають в Андрія Садового заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, які гастролювали територією країни-агресора під час російсько-української війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ