Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові визначились як брати оренду за місця під банкомати

Сьогодні, 8 червня, під час засідання Львівської міської ради депутати надали в оренду ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» частини нежитлових приміщень у Львові. «За» проголосувало депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, йдеться про оренду за місця під банкомати в центральній частині Львова.

Згідно ухвали депутати надали публічному акціонерному товариству «Райффайзен Банк Аваль» в оренду терміном на 2 роки 364 дні для розміщення банкоматів  частину нежитлових приміщень:

- першого поверху площею 2 кв. м на вул. О. Фредра, 2.

- першого поверху площею 2 кв. м на вул. Володимира Великого, 22.

- першого поверху площею 1 кв. м на вул. Пилипа Орлика, 4.

Ухвала передбачає встановлення місячної орендної плати у розмірі 500 грн. без ПДВ за користування.

Як сказано у пояснювальній записці, у зв'язку з тим, що в Методиці розрахунку орендних платежів за користування майном територіальної громади Львова не передбачено пункту щодо нарахування орендної плати за розміщення банкоматів, тому й пропонується цією ухвалою встановити місячну оренду плату у розмірі 500 грн. без ПДВ.

Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку у шестимісячний термін має укласти договори оренди згідно з цією ухвалою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ