Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вже продають чергу в ЦНАПи

Нещодавно з’явилася інформація щодо послуг осіб, які записують людей на прийом у Центри надання адміністративних послуг Львівської міської ради за певну винагороду. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Департамент адміністративних послуг ЛМР категорично закликає усіх містян не користуватись схожими послугами третіх осіб для запису на прийом у ЦНАП через сайт міста! Візит у ЦНАП, традиційно, можна замовити самостійно за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/services/zapys-do-tsnap, або ж особисто – з вівторка до п’ятниці, завітавши у ЦНАП.

Зокрема, завітавши у ЦНАП за адресами: вул. Костя Левицького, 67; пр. Червоної Калини, 2а; вул. М. Хвильового, 14а; вул. Генерала Чупринки, 85.  Графік роботи: понеділок-вівторок: 09.00 год. – 18.00 год. середа – четвер: 09.00 год. – 20.00 год. п’ятниця: 09.00 год. – 17.00 год. субота: 09.00 год. – 16.00 год.

Контакти: інформаційна довідка ЦНАП м. Львова: 297-57-95, e-mail: [email protected]; сторінка ЦНАП м. Львова на сайті Львівської міської ради: http://city-adm.lviv.ua/services, Facebook-сторінка ЦНАП - https://www.facebook.com/cnaplviv/.

Окрім того, прийом документів на отримання послуги на виготовлення паспортів здійснюється і у районних відділах Державної міграційної служби. Записатись можна за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ