Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові юнак намагався стрибнути під потяг: його в останній момент

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні врятували 23-річного юнака від самозгуби за мить до скоєння.
Інспектори 1 батальйону Ігор Леньо та Тарас Возний врятували 23-річного юнака від самозгуби за мить до скоєння

У ніч на 20 вересня патрульні отримують повідомлення від стурбованого перехожого, який побачив невідомого, що сидить на вулиці Кирилівській на бордюрі під мостом над залізничною колією і не реагує на звернення.

Інспектори 1 батальйону Ігор Леньо та Тарас Возний, ні на мить не зволікаючи, приїхали на місце, однак не одразу змогли знайти, адже згадана заявником особа добряче заховалася від людських очей. Патрульні не здавалися і в одну мить, десь за два з половиною метри від землі побачили хлопця.

Наблизившись до нього поліцейські запитали, що він там робить, на що той агресивно відповів, що просто сидить і нікого не чіпає. Згодом, зізнався, що чекає потяг і хоче вчинити самогубство. Поліцейські попросили хлопця встати і піднятися на верх, однак той був агресивно налаштований – відмовився і спитав, чи стрілятимуть в нього патрульні, якщо він на них нападе. Патрульні пояснили хлопцеві, що стріляти в нього ніхто не буде, а просто застосують фізичну силу. В один момент почав наближатися потяг і хлопець зробив спробу стрибнути, однак інспектори втримали його.

Витягнувши 23-річного молодого чоловіка на верх, розмова пішла вже у спокійному тоні і коли хлопець зрозумів, що з ним рахуються, погодився поїхати до медзакладу. І вже о 3 годині 30 хвилин його передали у руки медиків.

"Я психолог за освітою і одразу зрозумів, що хлопець мав серйозні наміри це зробити. Якби він хотів привернути увагу, він би ту спробу робив в такому місці де його би хтось побачив, а там була дуже мала ймовірність побачити людину вночі, яка сидить і не рухається", - розповідає старший сержант поліції Ігор Леньо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ