Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з нагоди професійного свята відзначили працівників сфери торгівлі

Традиційно в останню неділю липня в Україні відзначають День працівників торгівлі, яке цьогоріч припало на 25 число. З цієї нагоди сьогодні у Львові відзначили найкращих представників підприємств, які працюють у цій сфері. Про це повідомили 28 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Долучились до святкування заступник голови Львівської облдержадміністрації Віталій Загайний та директор департаменту економічної політики ЛОДА Степан Куйбіда.

"Сучасні культурні та інноваційні центри нашої цивілізації утворені на базі колишніх торговельних міст. Адже, саме представники торговельної сфери - це першопроходці нових шляхів та криголами усталених традицій, які шляхом своєї відкритості та готовності приймати нове і невідоме, створюють нові сервіси та можливості для кожного з нас. З боку державного органу можу запевнити, що Львівська адміністрація готова до конструктивного діалогу, аби пожвавити відносини між представниками обох сторін. Наша мета - допомогти платникам податків та усім, хто веде свій бізнес відкрито. З нагоди професійного свята бажаю вам високих показників, нових торговельних партнерів, великих платформ та вигідних пропозицій", – сказав Віталій Загайний.

Опісля заступник вручив подяки від імені голови Львівської ОДА Максима Козицького представникам підприємств, які працюють у сфері торгівлі. Окрім цього, присутні отримали подяки також від департаменту економічної політики.

Зазначимо, що День працівників торгівлі – професійне свято, яке відзначають згідно з Указом Президента України від 5 червня 1995 року.

Довідково:

Обсяг обороту роздрібної торгівлі у Львівській області у січні-червні 2021 року у порівнянні з аналогічним періодом торік збільшився на 21,6% і становить 40,3  млрд гривень.

Коли порівняти з січнем-червнем 2020 року роздрібний товарооборот підприємств зріс на 20,5%.

Підприємства області здійснювали зовнішньоторговельні операції з партнерами зі 161 країни світу. Найбільші частки експортованої продукції припали на Польщу, Німеччину, Чехію та Данію.

У січні ‒ травні 2021 року експорт товарів у Львівській області становив 1053,6 млн доларів США. У порівнянні з січнем ‒ травнем 2020 року експорт збільшився на 21,7%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ