Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові з сольним концертом виступить супертемпераментна LAURA MARTI

19 серпня о 20:00 у концертному залі ENNIO EVENT SQUARE виступить LAURA MARTI.
Laura Marti

Це буде сольний концерт артистки, повідомляють організатори. LAURA MARTI виконує джаз, етно, рок та поп, є співачкою, композиторкою, авторкою текстів.

Учасниця міжнародних фестивалів: Leopolis Jazz Fest ( Alfa Jazz Fest), Jazz nad Odrą, Lotos Jazz Fest, Bielska Zadymka Jazzowa, Jazz Bez та інші.

«Українка з вірменським корінням та бразильським серцем, одна з найтемпераментніших співачок України, володарка оксамитового голосу, «Співачка року» за версією ELLE Style Awards, номінантка на звання «Проект Року», учасниця «Голосу країни — 11», українська джазова співачка, яка має найбільшу кількість колоборацій з відомими закордонними джазовими музикантами і найбільшу кількість авторських альбомів, везе до Львова свої найкращі пісні з попередніх альбомів і, звичайно, нові музичні сюрпризи», - зазначають організатори.

LAURA MARTI випустила п’ять авторських студійних альбомів, ще два – як запрошена гостя, має безліч синглів. Окрім власних джазових та поппроєктів, Лаура входить до складу Nataliya Lebedeva Trio та “Jazz in Kiev Band” Олексія Когана.

«За LAURA MARTI завжди цікаво спостерігати, адже це харизматичний музикант, який ніколи не стоїть на місці і постійно експериментує в різних жанрах. Лаура – це і є музика в чистому вигляді. Живі виступи LAURA MARTI – це завжди безмежна шкала емоцій, потужна енергія, натхнення, любов, 100% якісна зі смаком Українська авторська музика», - запрошують організатори концерту.

Квитки з промокодом LAURAMARTI20 - 20% за посиланням: https://ennio.com.ua/events/laura-marti/#soldou

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ