Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові за один день під колеса авто потрапило 4 дівчини

15 грудня о 10.40 у Львові на проспекті Чорновола, 101 водій автомобіля «ВАЗ-21043», 59-річний житель Львова, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не дав дорогу пішоходу, який закінчував перехід через проїжджу частину дороги. У результаті цього водій автомобіля скоїв наїзд на 22-річну жительку села Підбірці Пустомитівського району, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин правого стегна, забій м’яких тканин потиличної ділянки голови) та після огляду лікарями її буловідпущено додому.

О 18.20 у Львові на перехресті вулиць Луганська-Стрийська водій автомобіля «Ніссан», 28-річний львів’янин, перед початком руху та його зміною не переконався, що це буде безпечно та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109» під керуванням 40-річного жителя Львова.

Унаслідок цієї ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2109», 16-річна жителька Львова, отримала тілесні ушкодження (ссадна обличчя, струс головного мозку) та після огляду лікарями була відпущена додому.

О 18.40 у Львові на вулиці Княгині Ольги, 15 водій автомобіля «ВАЗ-211010», 52-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 19-річну жительку села Яворів Турківського району, яка переходила дорогу через нерегульований пішохідний перехід.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через недотримання водієм автомобіля безпечної швидкості, а також через порушення правила проїзду нерегульованого пішохідного переходу.

Унаслідок автонаїзду дівчина отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин правого стегна) та після огляду лікарями була відпущена додому.

О 19.30 у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них за медичною допомогою 18-річної жительки села Висів Старосамбірського району.

Дівчина повідомила, що тілесні ушкодження вона отримала 15 грудня о 16.50 уЛьвові на перехресті вулиць Княгині Ольги – Володимира Великого унаслідок наїзду невідомого автомобіля під керуванням невстановленого водія, який місце ДТП залишив.

Унаслідок автонаїзду дівчина отримала тілесні ушкодження (забійна гематома лобної ділянки голови) та після огляду лікарями була відпущена додому.

Водій автомобіля після скоєння автонаїзду місце аварії залишив. Свідків цієї ДТП закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ