Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові зафіксували 37 хворих з кишковою інфекцією: ключове за добу

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головні події, які сталися в області за минулу добу.

Упродовж 5 та ночі 6 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Сьогодні о 09:08 сирени сповістили про небезпеку. Загроза триває, залишайтесь в укриттях до відбою.

Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 64 людини.

До Перемишля з Львівської області вирушили 1140 осіб.

У Львівську обласну інфекційну лікарню з модульного містечка для ВПО, розміщеного на проспекті Червоної Калини у Львові, госпіталізували 13 людей з діагнозом гостра кишкова інфекція. 11 з госпіталізованих – неповнолітні. Всі пацієнти у стані середньої важкості. На цю годину відомо про 37 хворих, серед них 21 дитина до 18 років. 24 особи отримують лікування амбулаторно. Амбулаторні хворі ізольовані та залишаються під спостереженням лікарів. Здійснюється комплекс лікувально-діагностичних та протиепідемічних заходів. Провели дезінфекцію приміщень модульного містечка. Триває епідрозслідування.

Орден Братів Боніфратрів з Польщі передав на Дрогобиччину пожежний автомобіль. Він оснащений необхідним аварійно-рятувальним обладнанням та пожежно-технічними інструментами, зокрема цистернами з водою. Автомобіль скерують на потреби цивільного населення.

У Новороздільську громаду на Стрийщині гуманітарну допомогу передали отці ордену Сальваторіанців з Польщі. Йдеться про газові горілки, теплий одяг, продукти, хімічні обігрівачі. Міській лікарні передали реабілітаційне обладнання для поранених бійців та жителів громади – бігові доріжки, балансувальну півсферу та пояси для зовнішньої підтримки.

Перша леді України Олена Зеленська із командою своєї Фундації відвідала дитячий будинок сімейного типу на Львівщині. Родина Паскевичів до повномасштабної війни проживала неподалік Кривого Рогу. У березні 2022 року знайшли прихисток та безпечне місце для життя у нашій області. Фундація Олени Зеленської передала для родини найнеобхідніші в побуті речі.

Паралімпієць зі Сколівщини Василь Кравчук виборов бронзову нагороду в індивідуальній гонці на 12,5 кілометрів на Кубку світу з біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у США.

Біатлоністка з Яворівщини Олена Городна здобула «бронзу» в естафеті на юніорському чемпіонаті світу у Казахстані. У команді з Оленою вибороли перемогу для України спортсмени Олександра Меркушина, Богдан Борковський та Михайло Хміль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ