Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові започаткували конкурс соціальних проєктів

"Соціальний Ейнштейн" — назва першого щорічного конкурсу соціальних проєктів, в якому можуть взяти участь студенти соціальних напрямків.

Про це під час брифінгу у медіацентрі "Україна" повідомили ініціатори створення такого конкурсу: служба у справах дітей Львівської ОВА, БО "Дія.Ми" і катедра соціології та соціальної роботи НУ "Львівська Політехніка". 

"Цей конкурс мотивує студентів тому, що соціальний працівник сьогодні не така престижна професія, як мала б бути. Але вона надзвичайно потрібна, бо саме ці люди працюють з дітьми,  працюють з сім’ями, працюють також  і з воїнами, які повертаються. І це те що нам дуже потрібно",— заявила голова правління благодійної організації “Дія.Ми” Софія Крушельницька. 

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 3-5 курсів із Львівщини, які навчаються на соціальних напрямках, зокрема, соціальній роботі, психології чи соціальному забезпеченні.

За словами профільного заступника начальника Львівської обласної військової адміністрації Івана Собка, навантаження на соціальну сферу Львівщини суттєво зросло із початком повномасштабного вторгнення росії. Тож зараз дуже важливо залучати молодь до соціальних проєктів і запросив "небайдужих, активних, цікавих, класних, креативних людей брати у цьому участь"

До слова, реєстрація команд-учасниць триватиме до 6 листопада. У період з 13 до 21 листопада вони готуватимуть презентації своїх проєктів. Сам конкурс відбудеться 22 листопада. За словами організаторів, соціальний проєкт команди-переможниці реалізують на практиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ