Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запровадили експериментальні дорожні знаки

Сьогодні, 31 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали запровадження у Львові експериментальних дорожніх знаків. «За» проголосувало 34 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.
1/1

Як сказано в ухвалі, таке рішення прийняли з метою врегулювання порядку позначення паркомісць для сімей з дітьми для підвищення безпеки дорожнього руху у Львові.

Відтак депутати підтримали запровадження експериментальних знаків ЛЕ002-1, ЛЕ002-2 «Місце для паркування автомобілів батьків з дітьми» та експериментальна табличка ЛЕ002-3 «Місце для паркування автомобілів батьків з дітьми».

Експериментальні знаки встановлюються на місцях, призначених для паркування автомобілів, у яких батьки везуть дітей-немовлят. На цих паркомісцях можна наносити аналогічну розмітку.

1/3

Як зазначили у мерії, ці знаки не передбачають відповідальності за неналежне паркування і є виключно інформативними. Натомість міська рада звертатиметься до Кабміну, аби узаконити ці знаки та внести зміни до ПДР.

Депутат Андрій Карбовник заявив: «У повітрі запахло виборами і кожен хоче піаритись. Це треба лише для того, щоб Садовий урочисто відкрив цей знак?».

Натомість депутатка Уляна Пак заявила, що це ініціатива громадських активістів та батьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ