Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запускають Мистецький клуб для дітей

З 20 червня у Львові розпочне роботу Мистецький клуб для дітей від ГО “Смарт освіта” та Школи мистецтв вільних та небайдужих.

Програма клубу передбачає заняття для дітей віком від 6 до 14 років. Відвідати безплатні заняття з музики, театру та дизайну зможуть як місцеві, так і діти, які були змушені покинути свої домівки через війну.

Також для дітей від 4 років буде організовано окремий спрощений курс.

На базі клубу також діятиме “Майстерня щастя” – лекції психолога для дорослих та підлітків і мистецький кінозал.Крім того, батьки можуть залишити дитину в осередку, де вона в компанії однолітків та вихователів зможе читати книжки від Видавництва Старого Лева й бавитися іграшками українських виробників.

Мистецький клуб працюватиме на 4 локаціях:

Центральна міська дитяча бібліотека (вул. Окуневського, 3);
Дитяча бібліотека-філія №19 (вул. В. Симоненка, 10);
Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр (вул. Кубанська, 12);
Центр Довженка (пр. Червоної Калини, 81).

Проєкт реалізується спільними зусиллями ГО “Смарт Освіта” та Школа мистецтв вільних та небайдужих за фінансової підтримки “WeWorld International”.

Нагадаємо, Мистецький клуб також діє в Кракові. Також діти можуть відвідувати мистецькі заняття в Івано-Франківську, що відбуваються в межах проєкту ФранКоло.

Окрім того, ГО “Смарт освіта” запрошує учнівство 5–11 класів на літні онлайн-заняття, а також очні заняття в Києві.

До того ж діти можуть долучатися до пізнавальних онлайн-зустрічей з українськими та іноземними вчителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина брала участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Іноді ці зустрічі ведуть не вчителі, а запрошені гості. Найближча така зустріч — магічне онлайн-шоу з канадським фокусником Крісом Пілсвортом, що відбудеться 18 червня о 17:00.

Щоб узяти участь у заняттях, потрібно зареєструватись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ