Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському проекті для переселенок взяли участь понад 60 жінок

У Львові у кінці листопада завершиться соціальний проект «Новий старт» для розвитку жінок-переселенок, які прибули у Львівську область із Сходу та Криму. Участь у проекті взяли понад 60 жінок. Про це сьогодні, 23 листопада, під час прес-конференції розповіла Наталія Проць, виконавчий директор ГО «Центр просвітництва та розвитку людини». Також на прес-конференції були представлені напрацювання ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» в напрямку ресоціалізації.

«Новий старт» -  це мережевий проект, який  реалізується у 4 областях України (Львівській, Кіровоградській, Донецькій та Луганській). Від початку серпня у нашому місті в рамках проекту «Новий старт» відбулася низка заходів, що вдало поєднала бізнес-спрямування та арт-терапію, як ключові аспекти особистісного розвитку», - зазначила Наталія Проць.

За її словами, ажіотаж викликав тренінг на тему «Ключові умови для перемоги в бізнесі. Створи свою гру!», під час якого учасниці мали змогу відвідати майстер-класи з саморозвитку та фінансової грамотності успішних бізнесменів  України, зіграти фінансову гру «Cashflow», а також зайнятися творчістю - виготовленням сувенірної продукції.

«Загалом у Львівській області налічується понад 6 тис. офіційних переселенців. Однак, як стверджують експерти, це число сягає понад 10 тис.», - додала Марія Вагіла,заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ