Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершилося змагання з баскетболу дивізіону Захід Студентської ліги

На два дні, а саме 24-25 квітня, Львів став майданчиком боротьби між командами з Чернівців, Тернополя, Івано-Франківська та Львова у Студентській лізі України під егідою ФБУ. Захід став можливим завдяки підтримці Федерації баскетболу Львівщини та Львівської міської федерації баскетболу.

У перший ігровий день дівчата з Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника обіграли з рахунком 47:45 суперниць з ЧНУ ім.Ю.Федьковича. Програма заходів у середу передбачала матч між тернопільським ТНЕУ та Чернівецькою командою, зустріч дівчат з ЛДУФК та франківчанок, а також церемонію нагородження. Розв’язка напруженої зустрічі між Чернівцями та Тернополем настала в останній чверті, коли втомлені чернівчанки почали пропускати одна за одною атаки суперниць. У підсумку – 67:49 на користь ТНЕУ.

Останній матч звів суперників з Вищої ліги. У дещо видозмінених складах ЛДУФК впевнено обіграв дівчат з франківського ПНУ. У кожній з чвертей підопічні Ірини Клєніної набирали більше, ніж суперниці: 21:9; 24:4; 15:7; 5:3.

За результатами усіх турів турнірну таблицю  дивізіону Захід Студентської баскетбольної ліги України замкнула команда ЧНУ ім.Ю.Федьковича (м. Чернівці), третіми стали тернополянки (ТНЕУ). Срібло дісталось баскетболісткам ПНУ ім.В.Стефаника (м. Івано-Франківськ), а золоті медалі отримали дівчата з ЛДУФК (м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ