Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершили масове обстеження балконів

Впродовж двох місяців у Львові перевіряли стан балконів у багатоквартирних житлових будинках. Комісії оглянули 5448 будинків, а це – 58535 індивідуальних балконів та 7148 балконів загального користування.

Як повідомляють в ЛМР, серед них у незадовільному стані виявили 9270 індивідуальних балконів і 4201 балконів загального користування.

192 мешканці вже подали заявки на участь у Програмі співфінансування ремонту балконів, яку прийняли цьогоріч, і відповідно до якої 80% вартості ремонту готове оплатити місто, а 20% – мешканець. Також у місті продовжує діяти окрема Програма реставрації балконів у будинках-пам’ятках архітектури.

Обстеження проводили комісійно, але у присутності мешканця. До складу комісій входив майстер управляючої компанії, головний інженер, представник районної адміністрації. 

"На жаль, до 23% квартир з індивідуальними балконами не вдалося потрапити всередину – це 13,470 квартир. Ці балкони оглянули лише зовні. Однак ми плануємо повторно прийти, щоб таки оглянути їх зсередини. Також паралельно мешканці цих квартир самі можуть звернутися до управляючої компанії, в районну адміністрацію чи на «Гарячу лінію» з проханням, щоб до них прийшла комісія", -  повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ