Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершили набір заявок щодо реставрації балконів на головних фасадах будинків-пам’яток

У Львові звершили набір заявок на участь в програмі співфінансування реставрації балконів на головних фасадах будинків-пам’яток. За інформацією ЛКП «Бюро спадщини», у програму включили 12 нових заявок. Фінансова частка мешканців залишається незмінною – 10 тис. грн за реставрацію одного балкона.
Фото: ЛМР

Решту вартості робіт оплачує місто. Першочергово виконуватимуть роботи на об’єктах, де вже є виготовлена проєктно-кошторисна документація, повідомляють на сайті ЛМР. 

«Загалом ми отримали 120 звернень від мешканців. Однак, лише 12 заявок відповідали усім умовам і були включені у програму співфінансування. Ще раз наголошуємо: слід уважно ознайомитися з умовами програми і подавати заявку із повним переліком передбачених додатків. У разі якщо хтось з мешканців не хоче брати участь у програмі, то до пакета документів слід долучити відповідну письмову відмову», – наголосив директор ЛКП «Бюро спадщини» Павло Богайчик.

У комунальному підприємстві додали, що у межах програми найближчим часом планують продовжити реставрацію балконів на вул.Гоголя, 10.  А також  - розпочати роботи на ще одному об’єкті, де вже є виготовлена проєктно-кошторисна документація. Загалом, станом на зараз готову необхідну документацію мають 14 об’єктів.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ