Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

у Львові завершилися змагання з плавання за програмою ХХ спортивних ігор Львівщини

27 березня у басейні «Динамо» у Львові завершилися змагання з плавання за програмою ХХ спортивних ігор Львівщини та 4-их обласних ігор ветеранів фізичної культури та спорту, які присвячені 20-річчю Незалежності України. Повідомила Оксана Вацеба, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

На старти другого виду цих комплексних змагань вийшло майже 100 спортсменів, які представляли 25 команд міст та районів області (обласний центр було передавлено командами районів Львова). В змаганнях ветеранів змагалося 16 команд територіальних одиниць Львівщини.

У напруженій боротьбі найкращі результати на водних доріжках продемонстрували представники Сокальського (подвійна перемога серед команд районів області як серед дорослих так і серед ветеранів), Миколаївського, Золочівського, Стрийського, Турківського, Пустомитіського районів. В командній боротьбі серед міст обласного підпорядкування серед кращих були плавці Нового Роздолу, Червонограду, Дрогобича.

В індивідуальному заліку варто відзначити перемоги серед чоловіків: Андрія Бегена з Нового Роздолу на 100 метровій дистанції (59,62), Ореста Мудрика з Червонограда на 50 метровій дистанції (25,46), а серед жінок на 50 метровій дистанції Мирослави Медвідь з Нового Роздолу (33,60) та Жанни Касьян з Сокальського району (33,66).

За підсумками обласних змагань ветеранів буде сформовано збірну команду області, яка незабаром вирушить до Харкова на фінальні старти 4-х Всеукраїнських Ігор ветеранів спорту, пам’яті М.Баки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ